Winkelwagen

Waarom Bike on Tour?


Waarom? Als ik zelf het antwoord moet geven: vanwege onze bijzondere aanpak. Wij hebben geen grote voorraden die we persé aan onze klanten moeten verkopen. Wij kopen geen tientallen fietsen van een bepaald merk in vanwege de hoge kortingen die we dan krijgen en aan uitverkoop doen we dus ook niet. Wij doen niet mee aan (kortstondige) hypes. Wij zijn geen geboren handelaren die "alles kunnen verkopen". Wij zijn geen 9 tot 5 winkel en vaste werk- of openingstijden kennen we niet.  
Wij zijn en doen dus een heleboel dingen NIET. 
Wat dan wel? Nou, we zijn gek op fietsen; zowel van de activiteit als van de voorwerpen. En we hebben in de loop der jaren een eigen visie ontwikkeld en we hebbben een eigen aanpak die vaak haaks staat op wat gebruikelijk is.
Dat "proeven" onze klanten blijkbaar als ze op onze site komen en we hebben al verschillende keren gehoord dat ze speciaal naar Dongen kwamen om te zien of de indruk die ze op onze site kregen klopt met de werkelijkheid. (Blijkt gelukkig te kloppen).
Het resultaat? 1. Deze website met, naast de online-winkel, informatie over allerlei dingen die wij interesssant, belangrijk, discutabel, mooi, goed of slecht vinden en die we graag met anderen willen delen.
2. De showroom met "technische hoek" in Dongen (Noord-Brabant), waar iedereen die net zo gek van fietsen is als wij (of hoopt te worden) -  van harte welkom is (op afspraak - dan maken we alle tijd voor je vrij!).
3. Onze collectie demofietsen, die niet alleen bestaat uit heavy-duty fietsen, maar ook uit lichte, snelle fietsen (voor wat ze in België "wielertoeristen" noemen), comfortabele fietsen (voor hen die onderweg geen museum over willen slaan) en zelfs een paar ligfietsen. Fietsen niet alleen van staal (waar we hele belangrijke voordelen van kunnen noemen) maar ook van aluminium (wat soms ook een paar voordelen biedt).
4. Wat essentiële basisuitrusting, puur om een paar (goede) mogelijkheden te laten zien.
5. De mogelijkheid om zelf je eigen fiets bij ons samen te stellen en op te bouwen.
6. Fantastische fietsen die hier de deur uitrollen (waarvan wij dus net zo gek zijn als onze klanten).

Vive le vélo! 

Martin