Winkelwagen

RetournerenU heeft bij Bike on Tour 14 dagen de tijd om, zonder opgaaf van redenen, het product aan ons te retourneren. 
Het  product dient dan wel ongebruikt te zijn, en onbeschadigd - in de originele ongeopende verpakking - aan ons te worden teruggezonden. Speciaal voor u vervaardigde of bestelde producten kunnen wij uiteraard niet terugnemen. De kosten van de retourzending en de verzending naar u toe zijn voor uw rekening. 

Reeds door u betaalde en door ons ontvangen bedragen betreffende deze, op de juiste wijze aan ons  geretourneerde producten, worden binnen 14 dagen aan u terugbetaald, eventueel met aftrek van bovengenoemde (verzend)kosten.

Annuleringen dienen schriftelijk aan Bike on Tour kenbaar te worden gemaakt; per e-mail of per post. Vermeldt u in die schriftelijke annulering altijd uw volledige naam en factuurnummer .

Annuleert u een bestelling die wij al aan u verzonden hebben, dan brengen wij u de verzendkosten in rekening. Stuurt u de zending na ontvangst dan direct, juist gefrankeerd, aan ons terug.

Hebt u al vooruit betaald, dan hebben wij voor het terugbetalen van  het reeds ontvangen bedrag in ieder geval uw bankrekeningnummer nodig. Dit moet, om fraude te voorkomen,  hetzelfde nummer zijn als het rekeningnummer waarvan u het geld aan ons hebt overgemaakt. Klanten uit andere landen dan Nederland moeten ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank vermelden.

Als u denkt dat een onderdeel niet past of niet goed werkt, graag eerst contact met ons opnemen, zodat wij op de hoogte zijn van het probleem en de eventuele oplossing kunnen bieden.

Niet of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet door ons in ontvangst genomen.