Winkelwagen

Bestellen bij Bike on Tour


Bike on Tour is méér dan een (normale) webwinkel. Wij hebben in Dongen ook een showroom annex servicestation. 
Natuurlijk kun je bij ons "kleine" accessoires of onderdelen online bestellen. Fietstassen, zadels, handvatten, sturen, bar-ends enz. sturen we je graag toe en bevallen ze om een of andere reden niet, stuur je ze (uiteraard onbeschadigd en in originele verpakking) binnen 14 dagen gewoon naar ons terug. Wij maken dan het volledige aankoopbedrag weer naar je over. 

Wil je echter een complete fiets bij ons bestellen, dan raden wij altijd aan dit NIET (uitsluitend) via internet te doen; zelfs niet bij ons! Een fiets - en zeker een goede vakantiefiets - is opgebouwd uit een aantal componenten die niet alleen bij elkaar, maar vooral ook bij de berijdster/berijder en het beoogde doel moeten passen. De framemaat, de geometrie cq het model van het frame en de uiteindelijke afmontage; het luistert allemaal nauw als je dagen, weken - of nog langer - op het zadel vertoeft.
Daarom: maak een afspraak (bel Martin op 065 06 213 59 of mail martin@bikeontour.nl) en kom langs in Dongen, bekijk de mogelijkheden en maak een proefrit.