Winkelwagen

De damesvakantiefiets


Heel veel dames die op fietsvakantie gaan, rijden op een herenfiets (met het welbekende diamantframe en "bovenstang").
Ze gaan toch niet in een (kort) rokje fietsen en ze zijn net zo lenig als een man (en meestal nog leniger), dus waarom ook niet?
Wil of moet je als dame toch een fiets met lager(e) instap - ik zou de mannen die óók een lage instap willen niet  graag de kost geven - dan kom je uit bij een stabiel mixte-frame of een zeer stabiel trapeze-frame. En die zijn er; kijk maar eens naar de Tout Terrain Metropolitan Lady (het frame is zo stabiel dat er zelfs de Gates Belt - drive op mag)

Heb je als vrouw (of man) een lichaam dat afwijkt van gemiddeld of zit je op een gewone fiets nooit lekker, dan kun je gaan denken aan een fiets op maat, speciaal voor jou gemaakt.
Dat betekent eerst uitgebreid passen (en fietsen) op onze pasfiets, waarbij je lichaamsverhoudingen (plus je doel  en je fysieke gesteldheid) precies vertaald worden naar de gewenste geometrie. Naast dat je dan een fiets op maat krijgt, kun je ondertussen ook je wensen aan ons vertellen wat betreft de verdere uitvoering van je fiets (waar wil je de kabels laten lopen, waar wil je de bidonhouder(s), welke kleur wil je enz.). 
Natuurlijk wordt je fiets dan wat duurder (zeg € 500 meer dan een gelijkwaardig afgemonteerde "normale" fiets uit ons assortiment), maar hij past dan echt 100% bij je, en gezien de kwaliteit van onze fietsen heb je er de rest van je leven plezier van.    


   

Hierboven de Tout Terrain Metropolitan Lady