Winkelwagen

Fietsen

 | 

Trekking Heavy


Kernwoord: alleskunners. Of je dwars door Mongolië of door de Rockies wil trekken, door de hitte of door de kou, mondvoorraad voor een week mee moet slepen; deze fietsen brengen je waar je wezen moet.

BRABIS Pelgrim

BRABIS Pelgrim
Kant-en-klare pelgrims fiets volgens ons idee.

De Brabis Pelgrim is speciaal door ons ontwikkeld voor de routes naar Santiago de Compostella en Rome (en verder). Stabiel genoeg voor de snelle afdalingen met volle bepakking  in Noord Spanje en de Alpen, geen krimp gevend op die stukken die door achterstallig onderhoud méér lijken op een kraterveld dan op  een weg,  en comfortabel en snel genoeg om de eindeloos lijkende landbouwgebieden in Noord Frankrijk en Midden Italië in een aangenaam vlot tempo te doorkruisen.  En hoewel je tijdens een pelgrimstocht ook behoorlijk  hoort “af te zien”, hebben wij liever niet dat dat afzien op het conto van de fiets kan worden geschreven. Daarom is hij uitgerust met het beste en betrouwbaarste dat de fietsindustrie te bieden heeft: oa. Rohloff  500/14 versnellingsnaaf, Magura HS33 remmen, Son naafdynamo, Marathon Supreme banden, Tubus V+A dragers en Chris King in het balhoofd. (Hiermee maakt de fiets maakt er uiteraard geen bezwaar tegen de pelgrimstocht op andere continenten voort te zetten). Het 4130 cro-mo stalen frame heeft een gestrekte geometrie en biedt daarmee voldoende ruimte voor voeten en tassen en levert een zeer stabiel weggedrag op. In deze opzet komt de fiets op € 2975,–. Wij bouwen hem – de klant houdt zijn handen schoon – en op de afgesproken datum staat-ie klaar (voor vertrek) 


Euro 2975.00Aantal  SURLY Long Haul Trucker. 54

SURLY Long Haul Trucker.    54
Chromolybdeen Reynolds 4130 reisfiets, SLX groep, comfortabel en spoorzeker.

De SURLY Long Haul Trucker: Reynolds 4130 chromolybdeen stalen reisfiets met klassieke toergeometrie; Deze fiets is volledig customizable naar uitvoering en in vrijwel alle maten leverbaar: 42, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60 en 62 cm. Let op; sinds begin 2010 is de Trucker met 26" wielmaat beschikbaar voor alle framematen en met 28" wielmaat voor de framematen 56 t/m 62.
Kleuren 2013: "Blacktacular" (= zwart) en "Foggy Pearl" (= parelgrijs). 
De Long Haul Trucker op de foto is in Truccacino-tan kleur en compleet uitgevoerd met achterdrager en lowrider, SLX groep en Brooks Pro zadel.
      


Euro 1499.00Aantal  TOUT TERRAIN Silk Road Rohloff

TOUT TERRAIN Silk Road Rohloff
Wendbare reisfiets met geintegreerde bagagedrager en Rohloff Speedhub naaf.

TOUT TERRAIN Silk Road Rohloff Silver: Subliem afgewerkte reisfiets met MTB-genen. Kort, wendbaar, met Rohloff Speedhub versnellingsnaaf en schijfremmen. Gewicht 13,5 kg.
Naar wens ook met V-brakes te leveren.


Euro 2780.00Aantal  VDV R65 Deore 54

VDV R65 Deore    54
26" cromo-stalen vakantiefiets speciaal voor gebruik brede banden, dus comfortabel.

De VDV R65 is een compacte, sterke, chromolybdeen stalen reisfiets, ontworpen om plaats te bieden aan brede banden, zoals Schwalbe Big Apples. Deore schakelgroepen, Alfine naafdynamo, Tubus Chromolybdeen Logo bagagedrager (tot 40 kg belastbaar), Low Rider vóór met extra standaard tegen omklappen voorwiel, Lumotec IQ Fly Senso 40 lux licht, en Schwalbe Big Apple banden. Gewicht afh. van uitvoering plm. 16,9 kg.   


Euro 1279.00Aantal  VDV R65 Deore LX

VDV R65 Deore LX
26" cromo-stalen vakantiefiets speciaal voor gebruik brede banden, dus comfortabel, LX uitgevoerd

De VDV R65 is een compacte, sterke, chromolybdeen stalen reisfiets, ontworpen om plaats te bieden aan brede banden, zoals Schwalbe Big Apples. Deore LX schakelgroepen, Alfine naafdynamo, Tubus Chromolybdeen Logo bagagedrager (tot 40 kg belastbaar), Low Rider vóór met extra standaard tegen omklappen voorwiel, Lumotec IQ Fly Senso 40 lux licht, en Schwalbe Big Apple banden. Gewicht afh. van uitvoering plm. 16,9 kg.   


Euro 1429.00Aantal  VDV R65 Rohloff Brabis-Brooks

VDV R65 Rohloff Brabis-Brooks
Cromo-stalen vakantiefiets in speciale Rohloff / Brooks uitvoering

De VDV R65 Rohloff Brabis-Brooks is een speciale uitvoering van deze crmo-stalen reisfiets.
Met oa. Rohloff 500/14 versnellingsnaaf, HS 33 hydraulische remmen, Brooks zadel en grepen, Schwalbe Marathon Supreme banden, Big Bull velgen, Tubus dragers enz. is hij klaar voor iedere uitdagende verre fietsreis.
Speciale aktie: hoge inruilprijs voor uw oude (vakantie)fiets.Euro 2499.00Aantal  VITTORIO Globetrotter

VITTORIO Globetrotter
Handgebouwde Nederlandse wereldfiets

Vittorio Globetrotter
Met zijn 26" wielen, het gekruiste stalen frame en de afmontage met topklasse onderdelen wordt hij ook wel "het beest" genoemd en is hij klaar voor een wereldreis door de meest woeste en afgelegen gebieden.
Wereldfietsers voeren hem graag uit met Son, B&M, Rohloff en HS33, maar de mogelijkheden zijn natuurlijk legio. 


Euro 3400.00Aantal