Winkelwagen


SURLY Long Haul Trucker. 54


Chromolybdeen Reynolds 4130 reisfiets, SLX groep, comfortabel en spoorzeker.

Artikelcode: SRLHT


De SURLY Long Haul Trucker is een Reynolds 4130 chromolybdeen stalen reisfiets met klassieke toergeometrie; heeft dus een laag bracket en een lange achterbouw. Speciaal gebouwd om comfortabel "véél, vér te vervoeren". Deze fiets is volledig customizable naar uitvoering. In tegenstelling tot de grote wereldmerken die hun framematen steeds verder beperken tot s-m-l, bouwt Surly de Long Haul Trucker in de maten 42, 46, 50, 52, 54, 56, 58, 60 en 62 cm, en dit mag dus gerust maatwerk genoemd worden. Let op; sinds begin 2010 is de Trucker met 26" wielmaat beschikbaar voor alle framematen en met 28" wielmaat voor de framematen 56 t/m 62.
Kleuren: Blacktacular (zwart) en Super Dark Green (2012) . Het frame heeft een houder voor 3 reservespaken en er kunnen drie bidonhouders op gemonteerd worden. Wij bouwen de Trucker graag op met de Shimano SLX groep om tegemoet te komen aan de heavy duty inzet van die wereldfietsers die een "low profile-fiets" zoeken met wereldfaam.
Van de Trucker is geen damesmodel verkrijgbaar.
Op de foto een zwarte Long Haul Trucker in Brabis Brooks - uitvoering, oa met down-tube shifters, XT derailleurs, Truvativ zadelpen, Ryde Sputnik-velgen, Marathon Supreme banden, Brooks zadel, stuurlint en toe-clips.  (richtprijs € 1900)     
Deze fiets heeft zojuist een 20.000 km-tour door Europa achter de rug. Hoe hij bevalt? citaat van zijn berijder Bart: En dan de 'Surly'. Wat een zalig tuig. Hij snijdt als een trein door het landschap, gaat als een steen van de hellingen af, schakelt als een zacht pluimpje, zoeft over het asfalt als een boot door het water en houdt me rotsvast overeind op de kasseien” (Op de foto Bart met zijn Surly onderweg).
Overige foto's: Hubert's Super dark Green, Emiel's Blacktackular en Xavier's Brunette (met honingkleurig zadel,
stuurlint en toeclips).
Tot slot de Long Haul Trucker in de nieuwe 2013-kleur "Foggy Pearl".    
Euro 1499.00

Aantal